Knallend 2019 uit.......en mijn jetlag overleeft door ruimte in mijn agenda en hoofd!

Zo hé, dat was me het weekje wel, zeg, vorige week! Na 3 weken op vakantie geweest te zijn met mijn man en kinderen, was het de intentie om vorige week maandag met frisse zin, vol inspiratie en een hele lading positieve energie weer aan de slag te gaan….dat liep echter even helemaal anders……….
 
Mijn verhaal…..zaterdag 31 augustus 2019 kwamen we weer terug van onze heerlijke reis naar Canada. Maandag zou iedereen weer moeten beginnen. Vooraf dacht ik “Dat komt wel goed”…….Ik had alleen niet op zo’n heftige jetlag gerekend, verschrikkelijk, zeg! Gelukkig had ik voor mijn vakantie al ruimte ingebouwd in mijn agenda om het een beetje rustig aan te kunnen doen in die week, maar dat ik nog helemaal niet toe was aan werken, dat had ik totaal niet verwacht.
 
Na een paar uurtjes compleet vermoeid aanwezig te zijn geweest op mijn heerlijke flex-werkplek, ben ik op mijn fiets gestapt en naar huis gegaan. Ik had nog even een paar dagen nodig om bij te komen, niet van mijn vakantie, maar van die stomme jetlag…… Gelukkig ging het al snel weer iets beter. Maar wat als ik die ruimte niet voor mezelf had ingebouwd? Ik meteen aan diverse deadlines had moeten voldoen? Mijn agenda meteen vol afspraken had gestaan? Dan was het ook allemaal wel goede gekomen, hoor ik je denken….en dat klopt ook wel, maar daar had ik dan wel veel moeite mee gehad, veel hoofdbrekers,…..afspraken verzetten of van mezelf het uiterste vergen……daar was toen absoluut geen ruimte voor geweest in mijn hoofd.
 
Blij dat ik mezelf die ruimte heb gegund……ben ik sinds eind vorige week weer aan de slag, met mijn frisse zin, inspiratie en energie, voor al mijn opdrachtgevers……dat was mij zonder die ingebouwde ruimte niet gelukt……..
 
Herken je dit ook? Ben jij eigenlijk nu alweer toe aan vakantie? Omdat je, na terugkomst, meteen weer vol aan de bak moest. Verheugde je je op die leuke klus na de vakantie, maar moeten er nu eerst nog heel veel andere taken worden opgepakt? Kies voor jezelf en schakel Het Regelbureau in! Creëer ruimte in je agenda en hoofd door je werk uit handen te laten nemen! Verspil je zin, inspiratie en energie niet aan taken die je niet leuk vindt, geen tijd voor hebt of eerst van alles voor moet uitzoeken. Gebruik deze optimaal voor het succes van je bedrijf!
 
Ik wens je nog een paar zeer succesvolle maanden in 2019 toe!