Hallo, ik ben Karin!

Mijn volledige naam is: Karin Beumer-Mostert. Ik ben alweer in de 40….glimlachend zucht ik….en woon al bijna mijn hele leven in Apeldoorn. In een notendop beschrijf ik mijzelf als volgt:

stoere vrouw met een tikje romantiek, mama van Thijmen en Tygo, echtgenoot van Chris, een ‘echte’ Apeldoornse met Canadese roots, organisator, dienstverlener, sociaal bewogen, harde werker, kreeft, doener, communicatief, creatief.

Een regelaar die met je meedenkt, maar ook vooruit denkt!

Ik ben een dienstverlener pur sang, die graag de touwtjes in handen heeft om er op die manier voor te kunnen zorgen dat iedereen in mijn omgeving kan excelleren. De anderen hoeven zich hierdoor alleen maar te focussen op wat zij goed kunnen, wat zij vaak ook het allerliefste willen doen. De rest regel ik, daar krijg ik energie van. Hierdoor komen mijn van nature aanwezige organisatie-, administratie- en communicatietalent ook het beste tot hun uiting.

#KarinRegeltHet

Voor meer informatie over mijn gevolgde opleidingen en opgedane werkervaring verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn-profiel. Maar je mag mij ook altijd even bellen, mailen of appen, ik vertel je er graag  over! Onder het genot van een kopje thee……nog lekkerder!

Lees hier mijn blogs: