#KarinRegeltHet

voor JOU

Mijn Regeltarief

Mijn uurtarief is: € 45,- per uur, exclusief BTW en reiskosten. Ik werk op basis van dit uurtarief wanneer vooraf het aantal uren of de exacte werkzaamheden (nog) niet duidelijk zijn.

Projectprijs

Heb je een specifieke opdracht met een duidelijk begin en einde, dan maak ik een projectprijs voor jou.

Meer weten?

Ik werk ook met abonnementen. Daarnaast heb ik Regelsessies ontwikkeld om jou te helpen meer focus in jouw bedrijf te creëren. Lees hieronder meer informatie!

Heb je een vraag? Wil je weten wat Het Regelbureau voor jou kan betekenen? Wil jij ook ruimte in je hoofd en agenda creëren? Of het ‘loslaten is zo lekker’- gevoel zelf ervaren? Bel, mail, app of vul het contactformulier in.

Mini-Regelabonnement

Heb je niet heel veel werkzaamheden, die je uit wilt of kunt besteden? Dan is mijn Mini-Regelabonnement wellicht iets voor jou! Voor een vast aantal uur per maand kan ik werkzaamheden voor je uitvoeren. Het maakt niet uit wat de werkzaamheden zijn. En heb je een keer wat minder werk, dan tel ik de overgebleven uren en minuten bij de volgende maand op, en omgekeerd.

Dit abonnement is mogelijk vanaf 4 uur per maand, voor een minimale periode van 6 maanden. De vanaf-prijs is: € 175,- per maand.

Maxi-Regelabonnement

Wil je mij voor langere periode inhuren, voor een vast aantal uren per week, met vooraf bekende werkzaamheden, dan kunnen we een Maxi-Regelabonnement afsluiten.

Dit abonnement is mogelijk vanaf 4 uur per week, voor een minimale periode van 6 maanden. De vanaf-prijs is: € 750,- per maand.

#KarinRegeltHet

voor JOU

Regelsessie 'Even lekker sparren'

Heb je behoefte om gewoon even te sparren? Wil je even op weg geholpen worden met je administratie of communicatie?

Met deze sessie ‘Even lekker sparren’ kun je mij een dagdeel het hemd van het lijf vragen over dingen waar je tegen aan loopt en help ik je structuur en overzicht te creëren. Ik geef je praktische tips en breng je, indien nodig, direct in contact met anderen, zodat jij naderhand het gevoel hebt……zo dat is opgelost, ik kan weer stappen zetten met alle ideeën die ik heb opgedaan!

Deze sessie kost: € 99,-, exclusief btw en reiskosten.

Regelsessie 'Focus bepalen'

Wil je meer duidelijkheid binnen je bedrijf? Loop je er tegenaan dat je je doel en doelgroep niet helder hebt? Dat je daardoor geen focus kunt aanbrengen in je werk? En echt alle kanten op gaat met je bedrijf?

Met de sessie ‘Focus bepalen’ gaan we echt de diepte in, van wie ben jij met al jouw plussen en minnen tot en met wat kun je zelf en waar heb je iemand anders bij nodig. Van het bepalen van je doel en doelgroep tot het maken van een actielijst. Van het wellicht schrappen van huidige producten tot het creëren van een heldere communicatiestrategie.

Deze sessie is er in 2 varianten:

  • je werkt naderhand zelf de aantekeningen uit, dit kost € 495,-.
  • ik werk de aantekeningen voor je uit, tot een op-maat geschreven handleiding, in stijl van jouw bedrijf, dit kost € 895,-.

Beide varianten zijn 2 dagdelen. De genoemde prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.