#KarinRegeltHet

voor Silly Productions

Werving personeel

Ondersteuning in de opvolging van warme leads, dat was de vraag waarmee Silvester Zwaneveld van Silly Productions bij mij kwam. Echter toen we onze samenwerking startte, lag de urgentie bij het werven van een Sales- en Marketingmedewerker en een stagiaire voor de animatiestudio. Leuke uitdagingen!

Allereerst heb ik een wervingstekst opgesteld, waarna Silvester de wervingsflyer digitaal heeft opgemaakt. Deze heb ik vervolgens uitgezet onder diverse (alumni-groepen van) scholen, op diverse vacaturesites, verschillende sociale media-kanalen van Silly Productions en andere relevante online sites. Met als resultaat…..een nieuwe medewerker!

Administratie

Ook heb ik Silvester administratief ondersteund.

Silvester zegt over mij....

Wanneer je een persoonlijk aan jou gerichte kerstkaart ontvangt, zoals hiernaast…..dan zegt dat toch alles!

Silvester vult aan: “Ik ben zeer tevreden over het werk dat Karin aflevert. Ze doet de dingen waar ik qua energie helemaal op leeg loop. En ze doet dat ook nog eens met een grote glimlach. Karin laat zich niet weerhouden door regels of ontkennende antwoorden. Ze gaat door, waar ik al lang afgehaakt zou zijn, om de antwoorden en reacties te krijgen waar naar ze op zoek is. Onze samenwerking is mij zeer goed bevallen!”

31 december 2019