#KarinRegeltHet

voor Gewoon Speciaal

De reden

Zo’n klus waar je geen zin in hebt, geen tijd voor vrij wilt maken, geen energie in wilt steken omdat je het liefst met de begeleiding bezig wilt zijn in plaats van met administratie…..dat omschrijft de opdrachten goed voor Tanja Bos van Gewoon Speciaal.

Administratie

Ik heb voor haar uitgezocht wat er de komende jaren wordt verwacht ten aanzien van de herregistratie als Jeugd- en gezinsprofessional en GGZ-agoog.

Ook heb ik de papieren netwerkmap verwerkt tot een digitaal bestand, waarin eenvoudig op trefwoord gezocht kan worden naar de juiste organisatie in hun netwerk, wanneer er bijvoorbeeld een verwijzing nodig is.

Tanja zegt over mij....

Ik heb Karin leren kennen als een gedreven dame die gedegen en gemotiveerd aan de slag gaat.

De opdracht rondom de SKJ en het Registerplein heeft zij dan ook uitstekend en naar wens uitgevoerd. Wij hebben nu inzichtelijk wat er van ons verwacht wordt en hoefden hiervoor niet gehele websites door te pluizen. Dat heeft Karin voor ons gedaan waardoor wij ons konden bezig houden met wat onze passie is.

Ook heeft zij, vanuit een map met heel veel folders en visitekaartjes, ons netwerk overzichtelijk in kaart gebracht. Dit gaat ons nog heel lang veel plezier opleveren!

7 januari 2020